Tribute to Prince - Over de Prince tribute band New Purple Celebration
41105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41105,cabin-core-1.0.1,select-theme-ver-3.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,fade_push_text_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Prince tribute band

DE BAND

Een professionele Prince tribute band van wereldklasse.

Begonnen als muzikale vrienden met een gedeelde voorliefde voor de excentrieke artiest Prince en inmiddels ontpopt tot een top Prince tribute band van wereldklasse. New Purple Celebration is de Prince tribute show uit Londen die iedere liefhebber van His Royal Badness live meegemaakt móet hebben.

De band bestaat uit negen professionele rasartiesten die stuk voor stuk een lading aan muzikale kilometers op de teller hebben staan. Dankzij hun jarenlange ervaring in de muziekindustrie en overtuigende stage presence onderscheidt deze Prince tribute band zich van andere Prince tributes. Moeiteloos evenaren deze Britten de spirit en sfeer van het origineel met een indrukwekkende interpretatie die overloopt van paarse liefde. En dat is nogal een prestatie, gezien Mr. Nelson een van de meest getalenteerde muzikanten is die ooit op deze aardbol heeft rondgelopen.

Frontman Jimi Love en zijn zang worden omlijst door een volledig podiumspektakel bestaande uit achtergrondzangers, een blazerssectie, basgitaar, toetsen en aanstekelijke dansmoves. Hun show is een muzikale reis door de volledige catalogus van de excentrieke zanger: een inspirerend oeuvre dat na 2016 voor velen extra lading heeft gekregen.

Echte muzikanten in Prince tribute band

New Purple Celebration staat voor echte muziek door echte muzikanten. Hun show is een ode van het hoogste niveau aan het nalatenschap van hun idool. Hiermee vieren zij op eigen wijze de gift die Prince heet en de impact die hij op vele levens gehad heeft. Kortom, de ultieme viering van het onsterfelijke materiaal waarop we allemaal stiekem in onze huiskamer dansen.

“The UK’s top Prince tribute act.”

– Belfast Telgraph –

JIMI LOVE

Lead Vocals and Guitar

EMMA BLAKK

Female Vocals

YAS OGILVIE

Alto Sax

ANDY TRILL

Bass

TONY T

Keys

NATE HOLDER

Tenor Sax

SHARLENE GOODRIGDE

Drums

RENATO PARIS

Keys and Funky Guitar

BECCA TOFT

Trumpet

JIMI LOVE

Lead Vocals and Guitar

EMMA BLAKK

Female Vocals

YAS OGILVIE

Alto Sax

ANDY TRILL

Bass

TONY T

Keys

NATE HOLDER

Tenor Sax

SHARLENE GOODRIGDE

Drums

RENATO PARIS

Keys and Funky Guitar

BECCA TOFT

Trumpet